Birgit’s Art Crew

17879843_1861873193838253_4017264361660495925_o

Met heel veel enthousiasme en blijdschap mag ik jullie vertellen dat ik vanaf mei deel ben van een heel nieuw Mixed Media team, namelijk Birgit’s Mixed Media Art Crew!

Vanaf mei, zal er elke woensdag door een van de getalenteerde dames een inspirerende post gedaan worden op Birgit’s blog waarbij gebruik gemaakt wordt van de door Birgit ontworpen stempels en stencils voor Carabelle Studio. De vijf teamleden hebben ieder een eigen stijl en onze projecten zullen gaan van art journaling tot scrapbooking, van atc’s en kaarten, tot gelli prints en mixed media projecten.

Als vanzelfsprekend zal ik aan de slag gaan met Mixed Media Scrapbooking en hoop ik jullie te kunnen inspireren met mijn voorbeelden. Wil je deze volgen? Houdt dan mijn Facebook/instagram en uiteraard mijn youtube kanaal goed in de gaten en volg natuurlijk de blog van Birgit via: http://birgitkoopsen.typepad.com
_____________________________________________________________________________

I am so excited and happy to tell you that starting in may I am a part of a whole new Mixed Media team, called Birgit’s Mixed Media Art Crew!

Starting in May, every Wednesday, one of the 5 wonderful, talented ladies will bring you inspiring posts here on my blog using my stamps and stencils which Birgit designed for Carabelle Studio. The five of us have very different styles and their projects go from art journaling to scrapbooking, atcs and cards, gelli prints and mixed media projects.

As you might expect I am going to make Mixed Media Scrapbook pages, and I hope they inspire you with my work. Would you like to follow things? Stay tuned on my Facebook/instagram and of course my youtube channel. And follow Birgit: http://birgitkoopsen.typepad.com