Be Creative – Mixed Media kit @scrapdelight

Het is een tijdje stil geweest op mijn website omdat ik het ontzettend druk gehad heb. En eigenlijk alleen maar met hele leuke dingen. Want sinds ik mijn eerste workshopbox in oktober 2016 online heb gezet is er best wel heel veel veranderd. Inmiddels heb ik namelijk een hele eigen Scrapbookit bij Scrapdelight. Het concept is ongeveer hetzelfde als mijn eerste workshopbox, maar in deze kit zit echter voornamelijk eigen ontworpen materiaal. Papier, die-cuts, een stempelset, labels. Allemaal door mij bedacht en door Scrapdelight ontworpen en gedrukt. Zo gaaf! Echt een feestje. En naast de papiertjes, die-cuts en stempelset zit er in elke box een medium (verf, inkt, gelatos, noem het maar op) waarmee ik in de online content waar je als abonnee toegang tot krijgt uitleg hoe je hiermee aan de slag kan. Hoe geweldig is dat? Zo leer je nieuwe materialen en technieken kennen en help ik je bekend raken in de wereld van Mixed Media en Scrapbooking. Ook voor mensen die Pocket Page pagina’s maken is de kit interessant, want naast het 12×12 papier met dubbelzijdig design zit er ook in elke kit een vel met 4×6 en 3×4 kaartjes. Wil je meer weten over de kit? Bekijk dan onderstaand filmpje. En op mijn Instagram kun je van de eerste kit al wat leuke foto’s bekijken!